Büşra Duran Gündüz

Wiki Article

Büşra Duran Gün Milyonlarca Izlemçisine İlham Kaynağı Olurken Fazla Avluı Evetşayarak Dünyanın Yarışlık Olduğunu Soyıtladı.
Gezi içinde ne olduğu yaratıcısı, komple görünümleri sunarken izlemçilerini egzotik gezilere çıbayanyor
Lifestyle Influencerlari, bu çağdaş çağda son zamanlardaki övgülerdir. Bu zevat, toplumsal medyada örgensel ve eforlü bir uymaçi zeminı peydahlamak için yıllar süresince zorlu bir iş çıkardılar. Başkaca, Lifestyle Influencerlari ötekiler ortada moda, sağlık, spor, giyim, yemek ve makyaj dahil olmak üzere farklı sektörlerde nişlerini oluşturdular. Bu hızlı tempolu zamanlarda alakalı kalmayı uman önde mevrut şirketler ve yapılar, bu etkin trene atladılar ve bu kişgelecek izleme ederek mallarını ve hizmetlerini takdim etmek bâtınin etkin kişiler olarak artık dijital pazarlamada hesaba sertlması gereken bir güç. Bu adlardan biri de Büşra Duran Gün.
29 Orak ayı 1993 doğumlu ve pop olarak Instagram protez adı hell0busra tarafından maruf Büşra Duran Gün, ünlü bir Türk Influencer ama Dubai merkezli moda, ömür ezgiı ve karınerik yaratıcısı, blogger, sosyal iletişim ortamı başlangıçimcisi ve yolculuk fenomeni. 2018'bile Mürekkep Fellah Emirlikleri'nde Dubai'ye taşındığından beri MENAT bölgesinde bir moda ikonu olarak rakipsiz kalmış olarak moda endüstrisinde kendi hesabına bir kişi yaptı. Instagram'da bir milyonu çok takip edeni olan Büşra, moda ile alakalı alacakyı değmaslahattiriyor. MENAT vatandaşları ile Renkli ve canlı giysileri, bir numara dershane aksesuarları, bıçkın makyajı ve devimsel esaslıkları, onu gezi ve moda endüstrisindeki meslektaşlarından çağlar süresince farklı kılıyor.
Aşırı dünyasında gezinmek, ne istediklerini ve nereden elde edebileceklerini ayyaşfetmek, en hayırlı gezinsel bölgeleri tedarik etmek ve modalarını bileğmedarımaişettirecek köktenci bir moda ikonunun izinden yürümeyi ummak talip moda, gezi ve lüks yaşam tempoı meraklıları bâtınin sıfırdan yüze çıkaran, Büşra kızıdır. Zamansız güneş şemsiyeleri koleksiyonuyla tanınan modacı, çekmece düzenıcı meslekından kesitler yakalayarak Instagram ve öbür toplumsal iletişim ortamı hesaplarında kovuşturulmaçileriyle paylaşıyor. Burj Allık Arab’da su şeşnda çizmek yemekten Kenya'da Lamalar ile bisiklete binmeye ve İstanbul'da tatil yapmaktan Dubai'deki göz kamaştırıcı performansları izlemeye denli Büşra Duran Gün, dünyanın onun istiridyesi bulunduğunu hunıtlıyor. Ve o henüz yeni kelleladı.
Bugün, markaların ürünlerini toplumsal iletişim ortamı platformlarındaki devasa izlemeçi Büşra Duran Gündüz listesine internette tanıtmalarına yardımcı oluyor. Buna şirketler karşı itimat ve kadir yaratan meşruhat etkili olmak da dahildir. Influencer pazarlamanın ortaya çıkmasıyla, Büşra Duran Gün kabil kişilerin reklam tarafünü bileğkonutirmeye mirladığı sonucuna varmak yeterince adil. Bunun sebebi, onun eliyle şirketlerin, rastgele bir şey satmaya çallıkışmadan önce amaç kitleleriyle emniyet kurma ika şansına malik olmalarıdır.
Modaya olan tutkusu her insanın görmesi bâtınin berenarı küşade. Büşra Duran Gün, bir mülakatında hastayken dahi şiddetli bir şeyler giymenin duygu halinin düzelmesine yardımcı olabileceğini belirtti. Modaya mutabık kıyafetlerin insanların saadetli olup olmadıklarını belirlemediğini her zaman açıkladı. Büşra Duran Gündüz Bunun alegori, kalplerinin özlem duyduğu bir şeyi çekmek çok henüz iyidir. Son olarak, bir keresinde, er ya da geç ücretli gönderilerin etkileyici pazarlamayı teşhismlayacağını oranlama etti.
Büşra'nın yaratıcılığı ve detaylara uyanıklık etmesi, görev ve ürünlerini prezante etmek isteyen birokkalı markanın tercihi Büşra Duran Gündüz olmasını elde etmiştır. Bu şirketler ve görev sağlayıcılar, online alım satımlerde markasına ilgilı özel kodlar eklendiğinde de indirimler sunuyor. Hayran bırakan moda seçimleri, iş birliklerini PrettyLittleThing, Shein, ACCOR, Marriott, APM Monaco, Radisson Group ve Apparel Group üzere birkaç ünlü markayla yapmasına olanak katkısızladı.
Büşra Duran Gün Için
Büşra, Tutarlı Doğu ve Türkiye'de evetşayanlar ciğerin bir trend belirleyicidir. Sayfasında en son trendler, benzersiz gezinsel bölgeler, ürün incelemeleri ve henüz fazlasıyla dayalı bağırsakerikler yayınlıyor. Lisans eğitimini Konya Baskınçuk Üniversitesi İşletme Sektörü'nden aldı ve yaşamını Dubai’de sürdürmektedir.

Report this wiki page